Brunch

Hvorfor ikke mødes omkring en hjemmelavet brunch?

Det er et både sundere og hyggeligere alternativ...

Sammensætning på billedet indeholder ca. 800 kcal.
Til sammenligning indeholder en croissant ca. 350 - 400 kcal. – så vælger du en brunch på basis af æg er der max. mæthed.

- En (hjemmebagt) grovbolle a 80 g og 1/2 stykke rugbrød
- Scrambled eggs på 2 æg og lidt mælk
- 50 g røget laks
- 100 g skyr med 30 g granatæblekerner og 2 spsk, muesli
- 2 skiver ost 30+ (ca 30 g)
- Lidt marmelade

Dertil kommer evt. smør og drikkevarer.

​​Kilde: Cathrine Ilsøe, Klinisk diætist

www.diaetist-slagelse.dk

 

Vallø Øko ApS

c/o Vallø Stift 

Slotsgade 3

4600 Køge

CVR: 33599455