Ægge-muffins (6 stk. )

Ingredienser:

6 æg

3-4 spsk. mælk

3 champignoner i tern

1 dl. finthakket palmekål/grøntsager

4 cherrytomater i tern

1 forårsløg i skiver

Lidt revet ost (svarende til 1 skive)

Drys med salt/peber (evt. rød peber) og f.eks. chiliflager.

6 muffinsforme (smurte)

Æg og mælk piskes.

Grøntsager renses og snittes.

Grøntsager fordeles i de 6 muffinsforme.

Æggemassen fordels over grøntsager og bages dem ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter.

Mærk efter med en gaffel om de er gennembagte.

Kan spises både varme og kolde; f.eks. som pålæg på rugbrød eller som tilbehør til en ”klap-sammen” rugbrødsmad på farten​

Kilde: Cathrine Ilsøe,  Klinisk diætist

www.diaetist-slagelse.dk

 

Vallø Øko ApS

c/o Vallø Stift 

Slotsgade 3

4600 Køge

CVR: 33599455